Mini Chicken Balls With Lemon Grass

Εκτέλεση

  • 500gr κιμά κοτόπουλου
  • 1 κουτ.γλυκού μείγμα 5 μπαχαρικών (Five spices powder 50gr Mee Chun)
  • ½ κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη στο μπλέντερ
  • 1 κουτ.σούπας κόρν φλάουερ
  • 100gr ψίχα ψωμιού (Bread crumbs 200gr Gogi)
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι
  • 6 κλωνάρια λεμονόχορτο (Lemon grass whole 200gr Cock)
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • Ρυζέλαιο για τηγάνισμα (Rice Oil 500ml Rizi)

Σε ένα μπωλ βάζουμε τον κιμά,το μείγμα 5 μπαχαρικών,την πιπεριά,το κόρν φλάουερ και το αλατοπίπερο και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε σε τέσσερα κομμάτια κάθε κλωνάρι λεμονόχορτου. Πλάθουμε σε κεφτέδες τον κιμά.

Περνάμε έναν κεφτέ σε ένα κομμάτι λεμονόχορτου. Βουτάμε τον κεφτέ στο αυγό και τον περνάμε απο το τρίμμα ψωμιού. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα κεφτεδάκια. Ζεσταίνουμε το ρυζέλαιο στο γουόκ και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα δαμάσκηνου.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified