Fried Rice Cha Chan

Εκτέλεση

  • 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λωρίδες
  • 5 μπόλ βρασμένο ρύζι γιασεμιού (Jasmine rice 1 kg Cardinal)
  • 200g σάλτσα γιακιτόρι
  • 4 κουτ.σούπας wok oil (Wok Oil 250ml Exotic Food)
  • 500g λαχανικά για wok (Wok vegetable with lotus 1kg)
  • 3 αυγά, τηγανισμένα σε ομελέτα
  • 2 κλωνάρια ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • Λίγο αλάτι
  • 6 κουτ.σούπας σάκε (Sake 180ml Takara)
  • 180g σάλτσα σόγιας με λιγότερο αλάτι (Soy sauce less sodium 296ml Kikkoman)
  • 2 κουτ.σούπας μιρίν (Mirin kotterin 296ml Kikkoman)
  • 1 κουτ.σούπας ζάχαρη
     

Στο wok ζεσταίνουμε το wok oil και τσιγαρίζουμε  το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και τα υλικά της σάλτσας. Προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε καλά.

Τέλος προσθέτουμε την ομελέτα ψιλοκομμένη. Ανακατεύουμε καλά για 4 λεπτά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με το φρέσκο κρεμμυδάκι.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified