Fried Rice With Pork

Εκτέλεση

  • 6 φλιτζάνια βρασμένο ρύζι γιασεμιού (Jasmine rice 1kg Cardinal)
  • 200g χοιρινό ψαρονέφρι, κομμένο σε μικρά κομματάκια
  • 2 κλωνάρια ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κουτ.γλυκού φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι ανάμεικτα λαχανικά
  • 3 αυγά, τηγανισμένα σε ομελέτα που την κάνουμε ρολό και την κόβουμε σε λωρίδες
  • ½ φλιτζάνι καλαμπόκι σπυρί (Sweet corn kernel 425g Cardinal)
  • 3 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Soy sauce 296ml Kikkoman)
  • 3 κουτ.σούπας σησαμέλαιο (Sesame oil 375ml Yeo's)
  • 2 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)

Βάζουμε το ρύζι σε ένα μπόλ και ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά. Σε ένα γουόκ τηγανίζουμε τα αυγά σε ομελέτα και την κάνουμε ρολό, την κόβουμε σε λωρίδες και τη βάζουμε σε ένα μπόλ.

Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε το σησαμέλαιο και τσιγαρίζουμε το χοιρινό. Προσθέτουμε τα λαχανικά, ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το ρύζι και στη συνέχεια το αυγό. Ανακατεύουμε 3 λεπτά και σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified