Mixed Noodles With Shrimps

Εκτέλεση

  • 205g mie noodles (Noodles mie 250g Go-Tan)
  • 300g broad bean noodles (Broad Longkow vermicelli 300g Double Phoenix)
  • 500g γαρίδες κομμένες κατά μήκος (Black tiger headless shell-on 16/20 1kg Blue Sea Diamond)
  • 3 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
  • 2 πιπεριές φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
  • 1 καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια
  • 156g μανιτάρια σιτάκε σε κονσέρβα και κομμένα στη μέση (Mushrooms whole po ku 284g Aef)
  • 200g φύτρες φασολιών (Bean sprouts 412g Cardinal)
  • 140g μπαμπού σε λωρίδες (Bamboo shoot strips 227g Tep-Tip)
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Garlic minced 200g Thai Delight)
  • 1 κουτ.σούπας πάστα τζίντζερ (Ginger paste 200g Thai Delight)
  • 150ml chinese wok sauce (Wok sauce chinese 215ml Kitchen Party)
  • 3 κουτ.σούπας σάλτσα στρειδιών (Oyster sauce 150ml Lkk Panda)
  • 3 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Soy sauce 296ml Kikkoman) 
  • 5 κουτ. σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)

Βάζουμε τα νούντλς σε 2 μπόλ και τα μουλιάζουμε σε ζεστό νερό για 4-5 λεπτά. Τα ξεχωρίζουμε με ένα πηρούνι και τα σουρώνουμε.

Ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε τις πάστες σκόρδου και τζίντζερ και ανακατεύουμε.

Προσθέτουμε το καρότο και ανακατεύουμε. Βάζουμε τις πιπεριές και μετά τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις σάλτσες και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει.

Τέλος προσθέτουμε τα νούντλς και το φρέσκο κρεμμυδάκι και ανακατεύουμε καλά για 5 λεπτά. Σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified