Vindaloo Pork

Εκτέλεση

  • ½ κιλό χοιρινό ψαρονέφρι σε κυβάκια
  • 3 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 300ml νερό
  • 1 κουτ. γλυκού κύμινο σε σκόνη (Ground jeera 100g Rajah,Cumin)
  • ½ κουτ. γλυκού τσίλι σε σκόνη (Chili powder hot 100g Ngr)
  • ½ κουτ.γλυκού σπόρους μουστάρδας
  • ½ κουτ. γλυκού κανέλα (Cinnamon powder 100g Ngr)
  • 2 κουτ.σούπας ρυζόξιδο (Rice vinegar white 600ml Nargissus)
  • 1 κουτ.γλυκού αλάτι
  • 1 κουτ.σούπας ζάχαρη
  • 4 σπόρους πράσινο κάρδαμο (Cardamon green whole 50g Ngr)
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμά (Turmeric powder 100g Cock)
  • ¼ κουτ.γλυκού άσπρο πιπέρι
  • 1  κουτ. γλυκού πάστα σκόρδου (Garlic minced 200g Thai Delight)
  • 1 κουτ. γλυκού πάστα τζίντζερ (Ginger paste 200g Thai Delight)
  • 1 κουτ.σούπας βινταλού

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπόλ και αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για μισή ώρα.

Ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο στο γουόκ ή σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει oμοιόμορφα.

Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε. Προσθέτουμε τη σάλτσα βινταλού και το νερό.

Μόλις πάρει βράση χαμηλωνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το κρέας, ανακατεύοντας συχνά.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified