Udon Miso Soup

Εκτέλεση

  • 200g νούντλς ουντόν, κομμένα σε 4 κομμάτια (Udon Noodles 200gr Diamond)
  • 10g ξερό φύκι wakame, μουλιασμένο σε νερό (Dried Wakame seaweed 40gr)
  • 170g. μαλακό τόφου, κομμένο σε μικρά κυβάκια (Tofu 349gr Morinaga-Morinu)
  • 1 φακελάκι dashinomoto, λιωμένο σε 750ml νερό (Dashinomoto Fishpowder 50gr Shimaya)
  • 2 κουτ.σούπας πάστα μίσο, λιωμένη σε λίγο ζωμό dashinomoto (Miso Soy Bean Paste Dark 300gr)
  • 2 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Στο γουόκ ρίχνουμε το ζωμό dashinomoto και περιμένουμε να πάρει βράση.Προσθέτουμε την πάστα μίσο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα ουντόν και βράζουμε για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε το τόφου και αφήνουμε να πάρει βράση. 

Τέλος ρίχνουμε τα wakame  και αφήνουμε να βράσει το μείγμα για 3 λεπτά. Σερβίρουμε σε μπόλ και πασπαλίζουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified