Rice Noodles With Mixed Vegetables

Εκτέλεση

  • 375g ρυζομακάρονα μουλιασμένα σε ζεστό νερό (Rice stick XL 10mm 400g Cock)
  • 2 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Soy sauce 296ml Kikkoman)
  • 2 κουτ.σούπας σάλτσα κίτρινου φασολιού (Crushed yellow bean sauce 470g Lkk)
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα τσίλι σε λάδι (Chili paste in oil 454g Mae Ploy)
  • 140g μπαμπού σε φέτες (Bamboo shoot sliced 540g Cardinal)
  • ½ κουτ.γλυκού αλάτι
  • 200g μανιτάρια στρόου (Straw mushroom 425g Aef)
  • 100g μπρόκολο κομμένο σε μπουκίτσες
  • 100g κινέζικο λάχανο
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Garlic minced 200g Thai Delight)
  • 2 κουτ.γλυκού πάστα τζίντζερ (Ginger paste 200g Thai Delight)
  • 3 κουτ.σούπας φυστικέλαιο  (Peanut oil 750ml Levo)
  • 250ml νερό
  • 2 κουτ.γλυκού σησαμέλαιο (Sesame oil 115 ml Jia Brand)
  • Λίγο άσπρο σουσάμι

Στο γουόκ ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο και τσιγαρίζουμε  την πάστα σκόρδου και την πάστα τζίντζερ.

 Προσθέτουμε  το κρεμμύδι και μετά τις πιπεριές. Προσθέτουμε το μπρόκολο και τα υπόλοιπα λαχανικά και τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά.

Ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας, τη σάλτσα κίτρινων φασολιών, την πάστα τσίλι και λίγο αλάτι και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. 

Τέλος προσθέτουμε τα ρυζομακάρονα και ανακατεύουμε καλά. Αν το φαγητό πιεί τα υγρά του, προσθέτουμε σιγά σιγά λίγο νερό και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε λίγο σησαμέλαιο και ανακατεύουμε.

Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με σπόρους σησαμιού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified