Udon Noodles With Duck And Teriyaki Sauce

Εκτέλεση

  • 600g νούντλς ουντόν (Udon noodles 600g Sukina) →Μουσκεύουμε σε ζεστό νερό για λίγα λεπτά
    και στραγγίζουμε
  • 300g προψημένο στήθος πάπιας (Duck 2 half pieces roasted boneless)→Τηγανισμένο και κομμένο σε λωρίδες
  • 100g μικρά καλαμποκάκια κομμένα σε διαγώνια κομμάτια (Baby corn 425g Cardinal)
  • 100g ανάμεικτα λαχανικά για wok (Wok vegetable with lotus 1kg Iqf)
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 2 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο στα 4
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Garlic minced 200g Thai Delight)
  • 2 κουτ.γλυκού πάστα τζίντζερ (Ginger paste 200g Thai Delight)
  • 100ml σάλτσα τεριγιάκι για κοτόπουλο (Chicken marinade 410ml Lkk)
  • 1 κουτ.σούπας ρυζόκρασο (Cooking wine 600ml Shaoshing)
  • 1 κουτ. σούπας μιρίν (Mirin 296ml Kikkoman)
  • 200ml νερό
  • 3 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)
  • Λάδι για τηγάνισμα

Σε μπόλικο ηλιέλαιο τηγανίζουμε τα στήθη της πάπιας μέχρι να ροδίσουν και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Τα κόβουμε σε λωρίδες.

Στο γουόκ ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο  και τσιγαρίζουμε την πάστα σκόρδου και την πάστα τζίντζερ. Ρίχνουμε τις πιπεριές και τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε 2-3 λεπτά.

Προσθέτουμε τις σάλτσες και ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Προσθέτουμε τα ουντόν και ανακατεύουμε καλά.

Ρίχνουμε την πάπια και αν δούμε ότι το φαγητό βγαίνει στεγνό προσθέτουμε λίγο νεράκι και ανακατεύουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified