Shirataki Noodles

Εκτέλεση

15
min
  • 600g λεπτά σιρατάκι (Shirataki konjac noodles knot 354g MokI)
  • 50g σάλτσα σόγιας με λιγότερο αλάτι (Soy sauce lite 500ml Yamasa)
  • 1 κουτ.σούπας μιρίν (Mirin 296ml Kikkoman)
  • Λίγη ζάχαρη
  • 1 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)
  • 500g γαρίδες κομμένες κατά μήκος (Black tiger king praw 16/20 raw,peeled)
  • 8 αποξηραμένα μανιτάρια σιτάκε (Dried mushroom 57g Cock)
  • 2 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο στα 4
  • 1 καρότο κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 4 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας με λιγότερο αλάτι (Soy sauce lite 500ml Yamasa)
  • 1 κουτ.σούπας μιρίν (Mirin 296ml Kikkoman)
  • 1 κουτ.σούπας ρυζόκρασο (Cooking wine 600ml Shaoshing)
  • ½ κουτ.γλυκού αλάτι
  • Λίγο πιπέρι togarashi (Chili pepper assorted 15g S&B)
  • 1 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)

Ξεπλένουμε πολύ καλά τα σιρατάκι νούντλς.

Στο γουόκ ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο, ρίχνουμε τα σιρατάκι, τη σάλτσα σόγιας, το μιρίν και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε για 4-5 λεπτά και μετά αποσύρουμε απο τη φωτιά. 

Σε ένα άλλο γουόκ ζεσταίνουμε φυστικέλαιο και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες μέχρι να αλλάξουν χρώμα.

Προσθέτουμε το καρότο και τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τις σάλτες και ανακατεύουμε καλά.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified