Mixed Noodles

Εκτέλεση

  • 400g νούντλς mendake, μουλιασμένα σε ζεστό νερό και στραγγισμένα (Oriental style noodles 200gr Mendake)
  • 250g βερμιτσέλι πράσινου φασολιού, μουλιασμένα σε χλιαρό νερό, κομμένα και στραγγισμένα
    (Vermicelli 250g Longkou Sea Dragon)
  • 500g ανάμεικτα ασιατικά λαχανικά (Wok vegetables with lotus 1kg Iqf)
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 4 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 1 κουτ.γλυκού ψιλοκομμένο σόρδο σε πάστα (Minced garlic 100ml Thai Heritage)
  • 1 κουτ.σούπας ψιλοκομμένο τζίντζερ σε πάστα (Ginger minced 100ml Thai Heritage)
  • 250ml σάλτσα στρειδιού (Oyster sauce 255gr Lkk)
  • 4 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Soy Sauce 500ml Yamasa)
  • 4 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)
  • 2 κουτ.σούπας σησαμέλαιο (Sesame oil 150ml Yeo's)
  • Σπόροι σησαμιού με γεύση σκόρδο για το σερβίρισμα (Sesame seeds flavored garlic 100g Foreway)
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο μαύρο πιπέρι

Ζεσταίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το φυστικέλαιο. Ρίχνουμε το ψιλοκομένο σκόρδο και τζίντζερ και τσιγαρίζουμε. Προσθέτουμε την κόκκινη πιπεριά και τσιγαρίζουμε.

Ρίχνουμε τα ανάμεικτα λαχανικά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη σάλτσα στρειδιών και τη σόγια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

Ρίχνουμε τα νούντλς που έχουμε μουλιάσει και στραγγίξει. Ανακατεύουμε πολύ καλά για 4-5 λεπτά και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι. Τέλος ρίχνουμε το σησαμέλαιο και ανακατεύουμε καλά.

Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τους σπόρους σησαμιού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified