Golden Curry Shrimp

Εκτέλεση

  • 500g γαρίδες καθαρισμένες
  • 120g κάρυ σε κύβους λιωμένο σε ζεστό νερό (Curry mild golden 240g S&B)
  • 400ml γάλα καρύδας (Coconut milk cook.form 400ml Aroy-d)
  • 4 κουτ.σούπας σάλτσα ψαριού (Fish sauce 200ml Cock)
  • 2 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας (Soy sauce 296ml Kikkoman)
  • 200g μανιτάρια στρόου κομμένα στη μέση (Straw mushroom 425g Cardinal)
  • 140g ρίζες μπαμπού ολόκληρο,κομμένο σε φέτες (Bamboo half 227g Jade Phoenix)
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 4 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο στα 4
  • 3 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Bamboo half 227g Jade Phoenix)

Ζεσταίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το φυστικέλαιο.

Προσθέτουμε τις γαρίδες και τσιγαρίζουμε μέχρι να αλλάξουν χρώμα. 

Ρίχνουμε τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε να πάρει βράση. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τη σάλτσα ψαριού και τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε. 

Ρίχνουμε το λιωμένο κάρυ και αφήνουμε να πάρει βράση. Το αφήνουμε μέχρι η σάλτσα να γίνει πηχτή. 

Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι γιασεμιού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified