Pork Tenderloin With Toasted Sesame Sauce

Εκτέλεση

  • 500g ψαρονέφρι, κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες
  • 200g σάλτσα ψημένου σησαμιού (Quick & easy toasted sesame 396g Kikkoman)
  • 200g μικρά καλαμποκάκια κομμένα κατά μήκος (Baby corn 425g Cardinal)
  • 156g μανιτάρια σιτάκε σε κονσέρβα (Mushrooms whole po ku 284g Aef)
  • 50g λευκό μανιτάρι φούνγκους, μουλιασμένο και στραγγισμένο (White fungus dried 100g)
  • 200g πίκλες τζίντζερ (Pickled ginger sliced 454gr Cock)
  • 4 κουτ.σούπας φυστικέλαιο (Peanut oil 750ml Levo)
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Minced garlic 100ml Thai Heritage)
  • Λίγο αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο νερό
  • Λίγο κορνφλάουερ λιωμένο σε νερό

 

Μαρινάρουμε το κομμένο ψαρονέφρι με τη σάλτσα ψημένου σησαμιού για 20 λεπτά. 

Ζεσταίνουμε το γουόκ και προσθέτουμε το φυστικέλαιο. Ρίχνουμε το κρέας και τσιγαρίζουμε ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί.

Σπρώχνουμε το ψαρονέφρι στη μία πλευρά του γουόκ και προσθέτουμε στη κενή πλευρά την πάστα σκόρδου και τις πίκλες τζίντζερ και τσιγαρίζουμε. 

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και την υπόλοιπη σάλτσα της μαρινάδας. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε το κόρν φλάουερ που έχουμε λιώσει στο νερό για να δέσει η σάλτσα μας. 

Αν το φαγητό δεν έχει υγρά ρίχνουμε λίγο νεράκι και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι ατμού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified