Miso Soup

Εκτέλεση

  • 4 κουτ.σούπας ξερό φύκι γουακάμε μουσκεμένο σε νερό(Dried Wakame Seaweed 40gr Otomegusa)
  • 170gr τόφου μαλακό κομμένο σε μικρά κυβάκια(Tofu Firm 349gr Morinaga/Mori-Nu)
  • 10gr ντάσι σε σκόνη (Dashinomoto Fishpowder(10X5gr) 50gr Shimaya)
  • 3 κουτ.σούπας πάστα μίσο κίτρινη (Soy Bean Paste 500gr CTC)
  • 1 lt νερό
  • 2 κλωνάρια ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι (κομμένο σε διαγώνια κομμάτια μισής ίντσας)

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό σε μέτρια φωτιά.
Προσθέτουμε το ντάσι και αφήνουμε να πάρει βράση
Σε ένα μπώλ βάζουμε την πάστα μίσο και την ανακατεύουμε με λίγο νερό απο την κατσαρόλα.
Το προσθέτουμε στην κασαρόλα και ανακατεύουμε. 
Ρίχνουμε και τα φύκια γουακάμε στραγγισμένα στην κατσαρόλα.
Αφήνουμε να πάρει βράση και ρίχνουμε το κρεμμυδάκι 2-3 λεπτά πριν σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified