Teriyaki Sauce

Εκτέλεση

  • 250ml σάλτσα σόγιας(Soy Sauce 296ml Kikkoman)
  • 100ml νερό
  • 2 κουτ.σούπας ρυζόκρασο(Cooking Wine 600ml Shaoshing)
  • 1 κουτ.σούπας καστανή ζάχαρη
  • 50gr ζάχαρη
  • 2 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Minced Garlic 100ml Thai Heritage)
  • 2 κουτ.σούπας πάστα τζίντζερ (Ginger Minced 100ml Thai Heritage)
  • 1 κουτ.γλυκού κόρν φλάουρ διαλυμένο σε 1 κουτ.σούπας νερό

Σε μια μικρή κατσαρόλα αναμυγνείουμε όλα τα υλικά της σάλτσας εκτός απο το κόρν φλάουρ.
Αφήνουμε να πάρει βράση και βράζουμε για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε σιγά-σιγά το κόρν φλάουρ ανακατεύοντας.
Μόλις πήξει όσο θέλουμε αποσύρουμε από την φωτιά.
Σουρώνουμε την σάλτσα σε ένα μπωλ.
Σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified