Yakitori Sauce

Εκτέλεση

  • 250ml σάλτσα σόγιας (Soy Sauce 296ml Kikkoman)
  • 50gr ζάχαρη
  • 100ml μιρίν (Mirin Kotterin Sweet 296ml Kikkoman)
  • 50ml σάκε  (Sake 300ml Josen Hakushika Namacho 13.3%)
  • 1 κουτ.γλυκού πάστα σκόρδου (Minced Garlic 100ml Thai Heritage)
  • 1 κουτ.σούπας πάστα τζίντζερ (Ginger Minced 100ml Thai Heritage)
  • 1 κουτ.γλυκού κορν φλάουρ διαλυμένο σε μια κουταλιά της σούπας νερό

Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας εκτός από το κορν φλάουρ σε μια μικρή κατρόλα και αφήνουμε να πάρει βράση.
Βράζουμε για 3-4' και προσθέτουμε σιγά -σιγά το κόρν φλάουρ για να πήξει όσο θέλουμε.
Σουρώνουμε την σάλτσα σε ένα μπώλ και σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified