Chicken and Mushroom Thai Curry

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ
 
  • 500γρ.στήθος κοτόπουλο κομμένο σε λεπτές φετούλες
  • 4κουτ.σούπας φυστικέλαιο
  • 2κουτ.σούπας κόκκινη πάστα κάρρυ
  • 400γρ.κρέμα καρύδας
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 300γρ.μανιτάρια σιτάκε (κονσέρβας) κομμένα στη μέση
  • 4 κλωνάρια φρέσκο κρεμμυδάκι κομμένο σε κομμάτια 3 εκ.
  • 15 φύλλα βασιλικού
  • 50ml.σάλτσα ψαριού
  • 2κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας
 
Εκτέλεση
 
Ζεσταίνουμε το φυστικέλαιο στο γουόκ σε μέτρια φωτιά.Ρίχνουμε την πάστα κάρρυ κι ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η πάστα.Ρίχνουμε την κρέμα καρύδας κι ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.Μόλις πάρει βράση προσθέτουμε την πιπεριά και τα μανιτάρια.Σε 3 λεπτά ρίχνουμε τη σάλτσα ψαριού και σόγιας.Προσθέτουμε το κοτόπουλοκι ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο και να δέσει η σάλτσα.Ρίχνουμε το φρέσκο κρεμμυδάκι και μετά από 2 λεπτά τον βασιλικό.Σερβίρουμε με αρωματικό ρύζι ατμού jasmine.
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified