Thai Coconut Turmeric Fried Rice

Εκτέλεση

       

  • 5 μπόλ ρύζι ατμού έτοιμο(Jasmine Rice 1kg Royal Umprella)    
  • 500g γαρίδες, κομμένες κατά μήκος στα 2              
  • 200ml γάλα καρύδας(Coconut Milk 400ml Cook.Form Aroy-d)   
  • 4 ροδέλες ανανά κομμένο σε μικρά κομματάκια(Pineapple in Syrup 565g Cock)   
  • 1 κουτ.γλυκού κουρκουμά σε σκόνη   
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 230g ανάμεικτα ασιάτικα λαχανικά(Stir Fry Vegetables 425gr Tep Tip)      
  • 1 κουτ.γλυκού σάλτσα σριράτσα(Chili Sauce Sriracha 810g Squeeze Cardinal)
  • 3 κουτ.σούπας σάλτσα σόγιας(Seasoning Sauce 600mlGoldenMountain)    
  • 3 κουτ.σούπας σάλτσα ψαριού(Fish sauce 200ml Cock)         
  • 3 κουτ.σούπας φυστικέλαιο(Peanut oil 750ml Levo)                                                     

Ζεσταίνουμε στο γουόκ το φυστικέλαιο και τσιγαρίζουμε τις γαρίδες μέχρι να αλλάξουν χρώμα. Προσθέτουμε την πιπεριά και τα λαχανικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε και τον ανανά. Ρίχνουμε το γάλα καρύδας και αφήνουμε να πάρει βράση.

Προσθέτουμε τον κουρκουμά και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε όλες τις σάλτσες και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να βράσει μέχρι να πήξει. Τελος προσθέτουμε το ρύζι και ανακατεύουμε πολύ καλά 4-5 λεπτά.

Μπορούμε να σερβίρουμε σε φόρμα της αρεσκείας μας.                                             

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified