Glass Noodles With Green Asparagus & Peppers

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ
  •  
  • 200γρ. νούντλς φασολιού 
  • 3 κουταλιές σούπας σησαμέλαιο
  • 1 κουταλιά σούπας σάλτσα ψαριού
  • λίγη σκόνη τσίλι 
  • 1 πορτοκάλι σε φέτες
  • 12 σπαράγγια
  • Χυμό από ένα λάϊμ
  • 1 κουταλιά σούπας ζάχαρη
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 κουταλιά σούπας μαύρο σουσάμι
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μουσκεύουμε τα νούντλς σε ζεστό νερό μέχρι να μαλακώσουν. Τα σουρώνουμε και τα κόβουμε με ψαλίδι. Τα ξεπλένουμε με κρύο νερό και τα βάζουμε σε ένα μπώλ σαλάτας.

Ζεματάμε τα σπαράγγια σε αλατισμένο νερό. Στραγγίζουμε και ξεπλένουμε με κρύο νερό. Τα κόβουμε σε κομμάτια των 5 εκατοστών και τα προσθέτουμε στα νούντλς.

Κόβουμε την πιπεριά σε λωρίδες και την προσθέτουμε στα νούντλς μαζί με τις φέτες πορτοκαλιού.

Αναμιγνύουμε το σησαμέλαιο, το χυμό λάϊμ, τη σάλτσα ψαριού, τη ζάχαρη και τη σκόνη τσίλι. Προσθέτουμε αλάτι κι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το dressing στα νούντλς κι ανακατεύουμε καλά.

Πασπαλίζουμε με τους σπόρους μαύρου σησαμιού.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified