Yaki Meshi Rice

Εκτέλεση

30
min
  • Υλικά:

  • 500 gr Basmati ρύζι (βρασμένο)
  • 4 Αυγά χτυπημένα ελαφρώς
  • 5 gr Dashinamoto
  • 4 κ.σ. Peanut oil
  • 8 κ.σ. Soy sauce
  • 2  Καρότα ψιλοκομμένα
  • 2 Κολοκυθάκια ψιλοκομμένα
  • Λίγο Αλάτι
  • Λίγο Πιπέρι
  • 3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 Φύλλο Nori ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
 

Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε στραγγισμένο να κρυώσει. Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε το peanut oil προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά και τα ανακατεύουμε συνέχεια έως ότου ψηθούν. Ρίχνουμε τα καρότα και τα κολοκύθια και σωτάρουμε. Προσθέτουμε το Dashinamoto, λίγο αλάτι, πιπέρι και τη soy sauce κι ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το ρύζι και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Σερβίρουμε σε πιάτο ή μπολ γαρνιρισμένο με το κρεμμυδάκι και το Nori.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified