Warm Salad With Miso Dressing

Εκτέλεση

25
min
  • Υλικά:
  •  
  • 1 μικρό κινέζικο λάχανο
  • 10 shitake mushrooms
  • 2 ½ κ.σ. peanut oil
  • 1 ½ κ.σ. minced ginger
  • 1κ.γ. minced garlic
  • ¼ φλιτζ.takara mirin
  • 1κ.σ. χυμό λάϊμ
  • 1 ½ κ.σ. shiro miso paste
  • 1κ.σ. rice vinegar
  • ½ κ.γ. sriracha chili sauce
  • 1κ.σ. sesame oil
  • 2 κ.σ. wasabi sesame seeds
Εκτέλεση:
 

Σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε ½ κ.σ.peanut oil. Προσθέτουμε το minced ginger και το minced garlic και τα σωτάρουμε. Ρίχνουμε το mirin, το χυμό λάϊμ, το rice vinegar και τη sriracha sauce. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το miso paste και συνεχίζουμε ανακατεύοντας καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα. Τη μεταφέρουμε σε ένα μπόλ και την κρατάμε ζεστή. Σε ένα γουόκ βάζουμε το υπόλοιπο peanut oil να ζεσταθεί. Προσθέτουμε το λάχανο και τα μανιτάρια και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθούν καλά. Ρίχνουμε το sesame oil και τα wasabi sesame seeds. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα και ρίχνουμε πάνω στα λαχανικά το ζεστό dressing. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified