Shanghai Rolls

Εκτέλεση

60
min
  • Υλικά:
  •  
  • 1200gr χοιρινό κιμά
  • 1 ½ κ.σ. oyster sauce
  • 1κ.σ. minced garlic
  • 1κ.σ. minced ginger
  • 5κ.σ. soy sauce
  • 15 shitake mushrooms
  • 2 ½ κ.σ. sesame oil
  • 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 καρότο ψιλοκομμένο
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • Λίγο πιπέρι λευκό
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 40 φύλλα spring roll pastry
  • Σπορέλαιο
  • Sweet chili sauce
Εκτέλεση:

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα spring roll. Σε ένα μπόλ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί κι ανακατεύουμε πολύ καλά. Παίρνουμε ένα φύλλο spring roll και τοποθετούμε 30gr από τη γέμιση κατά μήκος της μίας πλευράς. Διπλώνουμε τις άκρες του φύλλου και ρολάρουμε φτιάχνοντας ένα λεπτό και σφιχτό ρολό σαν πούρο. Απλώνουμε λίγο ασπράδι στη μία πλευρά για να κλείσει και να κολλήσει καλά το φύλλο. Τηγανίζουμε τα ρολά σε άφθονο σπορέλαιο μέχρι να χρυσαφίσουν. Τα σερβίρουμε με sweet chili sauce.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified