Beef with Sweet Soy Sauce

Εκτέλεση

40
min
  • Υλικά:
  •  
  • 500 gr Μοσχάρι xωρίς λίπος σε μικρές λεπτές φέτες
  • 10 Baby corn κομμένα κατά μήκος στη μέση
  • 12 Straw mushrooms κομμένα στη μέση.
  • 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 1 Κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 2 Κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους
  • 1κ.σ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 2κ.σ. Ginger ψιλοκομμένο
  • 6κ.σ. Peanut oil
  • 10κ.σ. Sweet soy sauce
  • 3 κ.σ. Sake
  • 2κ.σ. Oyster sauce
  • 3 κ.σ. Σουσάμι με γεύση σκόρδου
  • Λίγο πιπέρι
  • 200 ml Νερό
  • 1 κ.σ. Sesame oil
  • 4τεμ. Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
 

Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε το λάδι καλά, προσθέτουμε το κρέας κι ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να σωταριστεί καλά. Ρίχνουμε το σκόρδο, το ginger και όλα τα λαχανικά, ανακατεύουμενα σωταριστούν καλά. Προσθέτουμε το sake, την oyster, την sweet soy sauce, το νερό και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να πάρει βράση και να δέσει η σάλτσα. Τέλος προσθέτουμε το sesame oil, το σουσάμι με την επικάλυψη σκόρδου και το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκικαι ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ρύζι ατμού Jasmin ή Basmati.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified