Satay Beef

Εκτέλεση

25
min
  • Υλικά:
  •  
  • 500 gr Μοσχάρι Χωρίς λίπος σε μικρές λεπτές φέτες
  • 1 Κονσέρβα μανιτάρια Straw κομμένα στη μέση
  • 200 gr Bamboo sliced
  • 2 Καρότα μεγαλα κομμένα σε φέτες
  • 2 Κρεμμύδια ξερά κομμένα σε κύβους
  • 2 Πράσινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
  • 2 κ.σ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 6 κ.σ. Peanut oil
  • 3 κ.σ. Sake
  • 3 κ.σ. Oyster sauce
  • 8 κ.σ. Satay sauce
  • 1 κ.σ. Sesame oil
Εκτέλεση:
 

Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε το λάδι καλά, προσθέτουμε το κρέας κι ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να σωταριστεί καλά. Ρίχνουμε το σκόρδο και όλα τα λαχανικά, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το sake, την oyster και τη satay sauce. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το φαγητό να πάρει μια βράση. Τέλος προσθέτουμε το sesame oil και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε με ρύζι ή noodles.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified