Ma Yi Shang Shu

Εκτέλεση

25
min
  • Υλικά:
  •  
  • 400 gr Bean vermicelli
  • 500 gr Μοσχαρίσιο κιμά
  • 5 κ.σ. Peanut oil
  • 1 κ.σ. Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. Ginger ψιλοκομμένο
  • 3 κ.σ. sake
  • 8 κ.σ. Soy sauce
  • 2 κ.σ. Oyster sauce
  • 4 κ.σ. Chili oil
  • 1 κ.σ. Sesame oil
  • 4 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση:
 

Προετοιμάζουμε τα Bean vermicelli σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε καλά το peanut oil, προσθέτουμε το σκόρδο και το ginger, σωτάρουμε ώς να βγουν τα αρώματα (10-15 δευτερόλεπτα). Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να ψηθεί καλά. Αναμιγνύουμε το sake,τη soy sauce και την oyster sauce  και τα προσθέτουμε στον κιμά ανακατεύοντας συνέχεια. Προσθέτουμε τα vermicelli, αφού πρώτα τα έχουμε στραγγίσει καλά. Προσθέτουμε το chili oil και το sesame oil, ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε πιατέλα και γαρνίρουμε με το φρέσκο κρεμμυδάκι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified