Chicken Tonkatsu With Rice

Εκτέλεση

  • 4 σνίτσελ κοτόπουλο 
  • 150gr αλεύρι ταπιόκας (Tapioca Starch 400gr Cock)  
  • 150gr μείγμα τεμπούρας (Tempura Flour 150gr Tippy)    
  • 200gr panko (Bread Crumbs 200gr Ufm)     
  • 200ml μπύρα Asahi (Asahi Beer 300ml)  
  • Σάλτσα tonkatsu (Tonkatsu Sauce 333gr Kikkoman)
  • Σπορέλαιο      
  • Ρύζι γιασεμιού μαγειρεμένο στον ατμό για γαρνιτούρα   

 

Λιώνουμε την τεμπούρα σε 200ml μπύρα Asahi.

Περνάμε το κάθε σνίτσελ πρώτα στην ταπιόκα, μετά στο μείγμα τεμπούρα και μετά στο panko.

Ζεσταίνουμε το σπορέλαιο και τηγανίζουμε τα σνίτσελ και από τις δύο πλευρές μέχρι να  ροδίσουν.

Συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα σνίτσελ.

Σερβίρουμε με ρύζι ατμού και γαρνίρουμε με σάλτσα tonkatsu.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified