Bulgogi Japchae with Shirataki

Εκτέλεση

Υλικά:

 

  • Για τη μαρινάδα
  • ¼ ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ¼ κ.γλ. σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 3½ κ.σ. Tamari Soy Sauce
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 κ.σ. λάδι από σουσάμι
  • 1 κ.σ. Takara Mirin
  • ½ κ.γ. πιπέρι σε σκόνη
  • 225gr μοσχάρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 καρότο κομμένο λωρίδες
  • 8 μανιτάρια straw κομμένα στη μέση
  • 2 κ.σ. λάδι από φυστίκι
  • 1 πακέτο Shirataki Noodles
  • 1 κ.σ. σουσάμι αρωματισμένο με σκόρδο
  • 2 κ.σ. φρέσκο ψιλοκομμένο κρεμμύδι

 

Εκτέλεση: 

 

Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύετε πολύ καλά. Κρατάτε από τη μαρινάδα 1½ κ.σ. και στην υπόλοιπη βάζετε το κομμένο μοσχάρι ανακατεύοντας καλά. Αφήνετε να μαριναριστεί για μισή ώρα περίπου.

Στραγγίζετε τα Shirataki. Τα βράζεται σε ανάλατο νερό για 2 λεπτά. Τα στραγγίζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό.

Ζεσταίνετε ένα γουοκ και ρίχνετε το φυστικέλαιο. Προσθέτετε το καρότο και τα μανιτάρια. Αφού σωταριστούν προσθέτετε το μοσχάρι μαζί με τη μαρινάδα.

Μόλις το μοσχάρι ψηθεί ρίχνετε τα Shirataki μαζί με την 1½ κ.σ. μαρινάδας που είχατε κρατήσει. Ανακατεύετε πολύ καλά μέχρι τα noodles να απορροφήσουν όλα τα υγρά.

Προσθέτετε το σουσάμι και το φρέσκο κρεμμύδι και σερβίρετε αμέσως.

 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified