Asian Mushroom Noodle Salad

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 2 κ.σ. φυστικέλαιο
  • 1 κ.σ. τζίντζερ πάστα
  • 200gr shiitake μανιτάρια κομμένα
  • 200gr enoki μανιτάρια (χωρίς τη βάση τους)
  • 200gr πλευρώτους κομμένα
  • 200gr rice noodles μαγειρεμένα και κρύα
  • 1 μικρό αγγούρι σε λεπτές φέτες (χωρίς σπόρους)
  • 100gr tofu σε μικρά κομμάτια
  • 400gr άσπρο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 100gr φύτρες φασολιών
  • 200gr κάσιους χοντροκομμένα
  • 1 κούπα φύλλα μέντας
  • 1 κούπα φύλλα κόλιανδρου
  • 2 πιπεριές τσίλι ψιλοκομμένες
  • ½ κούπα fried onions
  •  
  • Για το dressing:
  • 2 κ.σ. λάδι καρύδας
  • 3 κ.σ. fish sauce
  • Xυμός από 2 lime
  • 4 κ.σ. soy sauce
  •  

 

Εκτέλεση:

 

Σε ένα γουόκ ζεσταίνουμε το λάδι και σωτάρουμε για 2’ το τζίντερ και τα μανιτάρια.

Ρίχνουμε τα noodles σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα μανιτάρια, το λάχανο, τις φύτρες, το αγγούρι, το tofu, τη μέντα, τον κόλιανδρο και τα κάσιους.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά τα υλικά για το dressing και το ρίχνουμε στη σαλάτα.

Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με fried onions και πιπεριές τσίλι.  

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified