Beef Fillets With Dragon Fruits & Celery

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ

  • 180gr dragon fruit
  • 120gr φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
  • 120gr σέλερι ψιλοκομμένο
  • 60gr κόκκινη πιπεριά 
  • 10gr Μinced Garlic
  • Λίγο νερό
  • Λίγη ζάχαρη
  •  
  •  Για τη μαρινάδα:
  • 3 κ.σ. Oyster Sauce LKK
  • 1 κ.σ. Premium Light Soy Sauce LKK
  • ½ κ.σ. Tapioca Starch
  • ½ κ.σ. Sesame Oil Blended
  • Λίγη Premium Dark Soy Sauce LKK
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • Λίγο Shao Hsing Wine
  •  

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αφαιρέστε τη ψίχα από το dragon fruit και τεμαχίστε τη σε κύβους. Κρατήστε το κέλυφος από το φρούτο, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε σαν πιάτο για το φαγητό σας μόλις αυτό ετοιμαστεί.

Σε ένα wok τηγανίστε ελαφρώς το μοσχάρι σε λίγο λάδι και μόλις είναι έτοιμο κατά το 80%, βγάλτε το στην άκρη.

Συνεχίζετε στο ίδιο wok, αφού αφαιρέσετε το κρέας, προσθέτοντας την κόκκινη πιπεριά και το σέλερι, παρέα με λίγο νερό και ζάχαρη. Μαγειρέψτε για 2 λεπτά και μόλις τα υλικά σας είναι έτοιμα, βγάλτε τα σε ένα πιάτο.

Ζεσταίνετε για μια ακόμη φορά το wok, συμπληρώνοντας λίγο λάδι, το σκόρδο, το κρέας και τις πιπεριές. Στο τέλος, ρίξτε και τη ψίχα από το dragon fruit και ανακατέψτε γρήγορα και σε δυνατή φωτιά, προκειμένου το φρούτο να μην προλάβει να βγάλει τους χυμούς του.

Σερβίρετε στο κέλυφος του φρούτου που έχετε κρατήσει από πριν.  

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified