Chinese Pork Dumplings With XO Sauce

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ

  • 1 πακέτο Gyoza Skin
  •  
  • Για τη γέμιση:
  • 120gr χοιρινό κιμά
  • 80gr γαρίδες καθαρισμένες & ψιλοκομμένες
  • 60gr σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 
  • 1 κ.γλ. Minced Ginger
  • 1 κ.σ. Oyster Sauce
  • 1 κ.σ. Light Soy Sauce
  • 1 κ.γλ. Sesame Oil
  • 1 κ.σ. Lee Kum Kee XO Sauce
  •  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αποψύξτε το φύλλο.

Προσθέστε σε ένα μπολ όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατέψτε.

Βρέξτε μια πετσέτα καλά, κατόπιν στύψτε την και απλώστε την πάνω σε μια πιατέλα. Πάρτε τα φύλλα Gyoza και τοποθετήστε τα ένα – ένα πάνω στην πετσέτα, προκειμένου να βραχεί η μια πλευρά τους.

Πάρτε ένα φύλλο και τοποθετήστε στη μέση της πλευράς που ακουμπούσε τη βρεγμένη πετσέτα 2 κ.γλ. από τη γέμιση.

Σφραγίστε στο φύλλο έτσι ώστε να κολλήσει και διπλώστε το δημιουργώντας μικρές πιέτες.

Τέλος, τοποθετήστε τα dumplings πάνω σε μια λαδόκολλα, βάλτε τα σε ένα bamboo steamer και ατμίστε για 8 με 10 λεπτά. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified