Croquettes With Tofu & Vegetables

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ 

  • Για 4 μερίδες:
  • 400gr Tofu
  • 2 τμχ. Shitake Mushrooms
  • 1 ½ κ.σ. Potato Starch
  • 5 τμχ. πράσινα φασόλια φρέσκα 
  • 2/3 κ.γλ. αλάτι
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 αυγό
  • Μουστάρδα
  • Kikkoman Nama Soy Sauce
  •  
  •  
  •  

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μια ώρα πριν το μαγείρεμα, πιέζουμε το tofu για να απομακρύνουμε την υγρασία. Στρώνουμε σε ένα ξύλο κοπής αρκετό απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τοποθετούμε από πάνω το tofu, άλλη μια στρώση χαρτί και κάποιο βαρύ αντικείμενο. Κόβουμε το καρότο, τα φασόλια και τα μανιτάρια σε λεπτές λωρίδες και τα τσιγαρίζουμε για λίγο στο τηγάνι. Αλέθουμε το tofu σε μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη, το αλάτι και το αυγό, μέχρι να γίνουν όλα μαζί ένα ομοιογενές μείγμα. Αδειάζουμε σε ένα μπολ το μείγμα και προσθέτουμε τα μανιτάρια, τα φασόλια, το καρότο και το Potato Starch. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά. Πλάθουμε μικρές μπάλες με τη ζύμη και τις τηγανίζουμε έως ότου να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα, περίπου για έξι λεπτά, στους 170οC. Κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος, γυρίζουμε τις κροκέτες μας, προκειμένου να τηγανιστούν ομοιόμορφα. Κατόπιν τοποθετούμε τις κροκέτες μας αφού τηγανιστούν σε ένα απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφήσει το λάδι. Ενώ είναι ακόμη ζεστές, τις σερβίρουμε συνοδεύοντας με ντιπ από Nama Soy Sauce της Kikkoman στο οποίο προσθέτουμε μέσα ελάχιστη μουστάρδα.  

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified