Sticky Pork Belly

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ 

  • 550gr χοιρινή πανσέτα κομμένη σε μερίδες των 5 εκατοστών
  • 1 κ.σ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.σ. ηλιέλαιο
  • ¼ κ.γλ.  αλεσμένο λευκό πιπέρι
  • 1 κ.γλ. ψιλοκομμένο ginger
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι για το γαρνίρισμα
  • 2 κ.σ. Lee Kum Kee Hoisin Sauce
  • 2 κ.σ. Lee Kum Kee Plum Sauce
  • 1 κ.γλ. Lee Kum Kee Premium Dark Soy Sauce
  • 300ml νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Περνάμε ένα – ένα τα κομμάτια πανσέτας από το κορν φλάουρ και τηγανίζουμε στο wok έως να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ την Plum Sauce, την Hoisin Sauce, την Dark Soy Sauce, το λευκό πιπέρι και το Minced Ginger. Προσθέτουμε το μείγμα από τις σάλτσες στο wok και αφήνουμε το κρέας παρέα με τις σάλτσες να πάρουν βράση για λίγο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 1 ½ ώρα, με το wok σκεπασμένο. Βράζουμε μέχρι το κρέας μας να μαλακώσει και οι σάλτσες να γίνουν μια παχύρευστη sauce. Εάν δούμε ότι το κρέας στεγνώνει προσθέτουμε λίγο νερό. Σερβίρουμε με ρύζι ατμού και γαρνίρουμε από πάνω με φρέσκο κρεμμύδι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified