Stir Fried Beef With Onions & Snow Peas

Εκτέλεση

ΥΛΙΚΑ

  • 5 κ.σ. Soy Sauce Lee Kum Kee
  • 1 ½ κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 360gr μοσχαρίσιο κρέας (επιλέξτε ένα τρυφερό κομμάτι)
  • ¾ της κούπας χυμό μανταρίνι
  • 1 κ.γλ. ξύσμα από μανταρίνι
  • 1 κ.γλ. Pure Sesame Oil
  • 1 κ.γλ. κορν φλάουρ
  • 1 κ.σ. Minced Garlic
  • 1 κ.σ. Minced Ginger
  • 1 κ.σ. Black Bean Sauce Lee Kum Kee
  • ½ κ.γλ. Chili Powder
  • 3 κ.σ. Peanut Oil
  • 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λωρίδες
  • 1 μεγάλη κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 300gr Snow Peas
  • 2 κ.σ. νερό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβουμε σε λεπτές μικρές φέτες το κρέας και το τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε 1 κ.σ. Soy Sauce και ½ κ.σ. καστανή ζάχαρη. Ανακατεύουμε και αφήνουμε το κρέας στη μαρινάδα του για 60 λεπτά.  Μέσα σε ένα μπολ προσθέτουμε 3 κ.σ. Soy Sauce, 1 κ.σ. ζάχαρη, το κορν φλάουρ, το Sesame Oil και το χυμό από μανταρίνια. Ανακατεύουμε κατόπιν καλά το μείγμα. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το σκόρδο, το ξύσμα μανταρινιού, την Black Bean Sauce, 1 κ.σ. Peanut Oil και το Chili Powder. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε 1 κ.σ. Peanut Oil και αφού ζεσταθεί, προσθέτουμε το κρέας που έχουμε πρώτα στεγνώσει καλά. Σοτάρουμε για τέσσερα λεπτά και το βγάζουμε σε ένα πιάτο. Καθαρίζουμε το τηγάνι και ρίχνουμε μέσα το υπόλοιπο Peanut Oil. Αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε τα κρεμμύδια, την κόκκινη πιπεριά και τα Snow Peas, σοτάροντας καλά. Προσθέτουμε 2 κουταλιές νερό και συνεχίζουμε για άλλα δύο λεπτά. Ρίχνουμε το μείγμα από το ξύσμα μανταρινιού που ετοιμάσαμε στο δεύτερο μπολ και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.  Προσθέτουμε και το κρέας και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το μείγμα με τη Soy Sauce από το πρώτο μπολ. Ανακατεύουμε μέχρι όλα τα υλικά να αναμειχθούν καλά και σερβίρουμε πάνω από ρύζι ατμού. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified