Grilled Teriyaki Shrimp Skewers

Εκτέλεση

  • ΥΛΙΚΑ
  • (για 4 άτομα)
  • 450gr γαρίδες 16-20
  • 2 κούπες ανανά φρέσκο κομμένο σε κομμάτια
  • 1/3 Kikkoman Teriyaki Marinade and Sauce
  • Ξυλάκια για σουβλάκια
  •  
  • Για τη σαλάτα:
  • 1 κούπα καρότα τριμμένα στον τρίφτη
  • 2/4 κούπας Kewpie Mayonaise
  • 2 κ.σ. Kikkoman Teriyaki Marinade and Sauce
  • 1 ½ κ.γλ. ζάχαρη
  • 1 κ.γλ. Rice Vinegar
  • ½ κ.γλ. Sriracha Cardinal
  • 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 400gr λάχανο άσπρο τριμμένο
  • Λίγο κόλιανδρο για το γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε τις γαρίδες σε ένα μπολ και προσθέτουμε 1/3 της κούπας σάλτσα Teriyaki. Ανακατεύουμε και αφήνουμε για ένα τέταρτο. Περνάμε τις γαρίδες και τον ανανά εναλλάξ στα ξυλάκια και ψήνουμε στο grill. Τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη σαλάτα σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα τοποθετώντας τη σαλάτα στη βάση και από πάνω τα σουβλάκια μας. Γαρνίρουμε με φύλλα φρέσκου κόλιανδρου. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified