Thailand - Panaeng Curry With Rice Noodles

Εκτέλεση

  • 1 στήθος κοτόπουλο κομμένο σε φέτες     
  • 454g νούντλς ρυζιού (Rice Stick 5mm 400g Farmer)   
  • 4 κουταλιές της σούπας σάλτσα ψαριού (Fish Sauce 200ml Cock)    
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας (Soy Sauce 296ml Kikkoman)   
  • 400ml κρέμα καρύδας (Coconut Cream 400ml Cardinal)   
  • 2 κουταλιές της σούπας κάρυ πάναενγκ (Curry Paste Panaeng 400g Cock)   
  • 50g ζάχαρη φοίνικα (διαλυμένη σε ζεστό νερό) (Palm Sugar 200g Cock)    
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες  
  • 2 κουταλιές της σούπας πάστα ταμάρινδου (διαλυμένο σε ζεστό νερό) (Tamarind Pure 454g Cock)
  • 2 πακετάκια φρέσκο βασιλικό  
  • 8 ξερά φύλλα καφίρ (Dried Kaffir Lime Leaves 10g Cock)                               

Μουλιάζουμε σε χλιαρό νερό τα νούντλς έως ότου μαλακώσουν. Σε γουόκ βράζουμε τη μισή ποσότητα από τη κρέμα καρύδας έως ότου πήξει.

Ρίχνουμε τις φέτες κοτόπουλο και τις μαγειρεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα καρύδας, τις σάλτσες, το κάρυ, τη ζάχαρη φοίνικα, το ταμάρινδο και τα φύλλα καφίρ. Αφήνουμε να πάρει βράση και ρίχνουμε τα φύλλα βασιλικού. Α

νακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα νούντλς. Ανακατεύουμε για 4 λεπτά. Προσθέτουμε τη πιπεριά και ανακατεύουμε για 2 λεπτά.

Σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified