Pad See ew (Thai Stir Fried Noodles)

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 200gr Rice Stick Noodles
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 1 ½ κ.γλ. Minced Garlic Thai Heritage
  • 150gr κοτόπουλο μπούτι φιλέτο (χωρίς δέρμα), κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 1 αυγό χτυπημένο
  • 400gr σπανάκι 
  •  
  • Για τη σάλτσα:
  • 2 κ.σ. Dark Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Oyster Sauce
  • 2 κ.σ. Soy Sauce
  • 2 κ.σ. Rice Vinegar
  • 2 κ.σ. Ζάχαρη
  • 2 κ.σ. Νερό 

Εκτέλεση:

Προετοιμάζουμε τα Noodles σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία. Αναμειγνύουμε τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ. Χρησιμοποιούμε ένα wok για να ζεστάνουμε το Wok Oil. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε. Ρίχνουμε έπειτα και το κοτόπουλο, συνεχίζοντας το σοτάρισμα. Όταν το κοτόπουλο είναι έτοιμο, ρίχνουμε το σπανάκι και ανακατεύουμε. Μεριάζουμε τα υλικά μας στη μια άκρη του wok και στην άλλη ρίχνουμε το αυγό για να ψηθεί. Ανακατεύουμε στη συνέχεια όλα τα υλικά μαζί και προσθέτουμε τη σάλτσα και τα noodles. Ανακατεύουμε ακόμη μια φορά, μέχρι η σάλτσα μας να πάει παντού και σερβίρουμε. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified