Asian Fish & Chips

Εκτέλεση

Υλικά:

(για 6 μερίδες)

  • 1kg Black Cod (ή κάποιο άλλο λευκό ψάρι) κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 260gr Kikkoman Ponzu
  • 700gr Tempura
  • Πατάτες για τηγάνισμα  
  • Ηλιέλαιο
  • Σουσάμι καβουρδισμένο λευκό
  • Nori ψιλοκομμένο
  • Sriracha Mayonnaise LKK

Εκτέλεση:

Τοποθετούμε το ψάρι σε ένα μπολ και το μαρινάρουμε για είκοσι λεπτά με την Kikkoman Ponzu. Το μεταφέρουμε έπειτα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί κουζίνας για να στεγνώσει. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε αρκετό ηλιέλαιο. Αναμειγνύουμε το Tempura mix με νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται πάνω στη συσκευασία, κρατώντας μια μικρή ποσότητα ώστε να πανάρουμε ελαφρώς το ψάρι, πριν το περάσουμε από το μείγμα Tempura. Ρίχνουμε μερικά κομμάτια ψάρι στο Tempura mix και τηγανίζουμε ύστερα μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα. Τοποθετούμε σε χαρτί απορροφητικό και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα. Τηγανίζουμε και τις πατάτες. Χωρίζουμε σε 6 μερίδες και σερβίρουμε με γαρνιτούρα από καβουρδισμένο σουσάμι και το Nori ψιλοκομμένο. Συνοδεύουμε με dip από Ponzu και Spicy Mayo Lkk.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified