Eggs Benedict with Yuzu Hollandaise

Εκτέλεση

(για 2 άτομα)

  • 2 Hirata Buns
  • 4 αυγά
  • 1 κρόκο αυγού
  • 120gr βούτυρο λιωμένο
  • 3ml ξίδι λευκό
  • 5gr dijon μουστάρδα
  • 2gr αλάτι ψιλό
  • ½ gr πιπέρι μαύρο
  • 4ml Yuzu
  • 100gr ζαμπόν καπνιστό
  • ½ gr Yuzu Flakes
  • 1gr σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

Ετκέλεση 

Σε ένα μπεν μαρί, ανακατέψτε τον κρόκο του αυγού με τη μουστάρδα dijon, το αλάτι, το πιπέρι, το ξίδι και έπειτα προσθέστε σιγά σιγά το λιωμένο βούτυρο μέχρι να δέσει το μείγμα. Σε ένα steamer ατμίστε τα Hirata Buns για έξι λεπτά. Ποσάρετε έπειτα 4 αυγά. Κόψτε το ζαμπόν ζουλιέν. Ανακατέψετε τελευταία στιγμή το Yuzu στη Hollandaise. Στήστε τα Hirata ανοιχτά σε κάθε πιάτο και προσθέστε μια στρώση ζαμπόν, 2 αυγά ποσέ στο κάθε ένα και καλύψτε με Hollandaise & Yuzu. Γαρνίρετε με σχοινόπρασσο και Yuzu Flakes.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified