Beef Avocado Salad

Προϊόντα μας

  • Wok Sauce
  • Sesame Oil
  • Minced Garlic
  • Εκτέλεση

    Υλικά:

    (για 4 άτομα)

    • 400gr μοσχάρι φιλέτο
    • 250gr μαρούλι
    • 2 πορτοκάλια καθαρισμένα και κομμένα
    • 100gr Pecans χοντροκομμένα
    • 6 κ.σ. Go Tan Teriyaki Sauce
    • 1 κ.γλ. Minced Garlic
    • 2 κ.σ. Sesame Oil
    • 1 κόκκινη πιπεριά
    • 1 avocado μαλακό
    • Λίγο ελαιόλαδο
    • Αλάτι
    • Πιπέρι

    Εκτέλεση: 

    Μέσα σε ένα μπολ, τοποθετούμε το κρέας κομμένο και το μαρινάρουμε για ένα τέταρτο μαζί με την Teriyaki Sauce, την πιπεριά και το σκόρδο. Χωρίζουμε στη μέση το avocado και με κουτάλι parisienne το κόβουμε σε κομμάτια που έχουν το μέγεθος μικρής μπάλας. Τοποθετούμε τα Pecans σε ένα μικρό ταψί, ραντίζουμε με σησαμέλαιο και τα ψήνουμε για έξι λεπτά στο φούρνο, στους 170 βαθμούς. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μαρούλι, με το πορτοκάλι, τα pecans, το avocado και προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο ελαιόλαδο. Σε ένα wok προσθέτουμε Sesame Oil και σοτάρουμε το κρέας μαζί με τις πιπεριές για τρία λεπτά. Προσθέτουμε το κρέας πάνω στη σαλάτα και σερβίρουμε. 

    Recipe Search
    See All Recipes
    Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified