Fried Noodles with Yakisoba Sauce

Εκτέλεση

Υλικά: 

  • (για 5 άτομα)
  • 125gr Quick Egg Noodles
  • 125gr ρύζι Jasmine
  • 100gr λάχανο κινέζικο
  • 1/2 πιπεριά κίτρινη ψιλοκομμένη
  • 1/2 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
  • 3 κρεμμύδια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 40ml Peanut Oil
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 50gr bacon ψιλοκομμένο
  • 100ml Yasisoba Sauce
  • 5 αυγά
  • Ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση: 
 
Βράζουμε τα noodles και το ρύζι. Σε αντικολλητικό τηγάνι, ρίχνουμε 1 κ.σ. λάδι και σοτάρουμε τις πιπεριές μαζί με το λάχανο. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και βγάζουμε σε ένα πιάτο. Στο ίδιο σκεύος που χρησιμοποιήσαμε, ρίχνουμε πάλι 1 κ.σ. λάδι, σοτάροντας αυτή τη φορά το bacon. Ρίχνουμε το ρύζι και τα noodles, τα λαχανικά και την Kikkoman Yakisoba Sauce. Ανακατεύουμε στη συνέχεια καλά. Σε ένα δεύτερο τηγάνι, ζεσταίνουμε το υπόλοιπο λάδι και τηγανίζουμε τα αυγά. Μοιράζουμε τα noodles και το ρύζι σε 5 μερίδες και από πάνω προσθέτουμε από 1 τηγανητό αυγό. Γαρνίρουμε τέλος με μαϊντανό.  
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified