Black Bean Chicken

Εκτέλεση

Υλικά: 

  • (για 2 άτομα)
  • 300gr κοτόπουλο φιλέτο στήθος κομμένο σε κύβους
  • 1 κ.σ. Peanut Oil
  • 1 εσαλότ ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • για τη μαρινάδα: 
  • 1 κ.σ. Oyster Sauce Lee Kum Kee
  • για τη σάλτσα: 
  • 2 κ.σ. Black Bean Sauce Lee Kum Kee
  • 1 κ.γλ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. νερό
Εκτέλεση: 
 
Τοποθετούμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ και προσθέτουμε την Oyster Sauce, ανακατεύοντάς το καλά. Σε ένα wok που καίει σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το Peanut Oil και σοτάρουμε το κοτόπουλο για 5'-6'. Προσθέτουμε τις πιπεριές και τα υλικά για τη σάλτσα, συνεχίζοντας το σοτάρισμα για ακόμη 3' - 4', έως να μαγειρευτεί το κοτόπουλο καλά. Συνοδεύουμε ιδανικά με ρύζι Basmati που έχουμε προετοιμάσει στον ατμό. 
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified