Special Fried Rice

Εκτέλεση

Υλικά:

  • (για 2 άτομα)
  • 150gr ρύζι Basmati ή Jasmine
  • 150gr πράσινα φασολάκια και Edamame Kernels
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (ξεχωριστά το λευκό από το πράσινο μέρος)
  • 1 κ.σ. Peanut Oil
  • 1 κόκκινη πιπεριά chili κομμένη για το γαρνίρισμα
  • 3 κ.σ. Lee Kum Keed Premium Light Soy Sauce
Εκτέλεση:
 
Βράζουμε το ρύζι και το αφήνουμε να κρυώσει καλά. Σε ένα wok ζεσταίνουμε 1 κ.σ. Peanut Oil και ρίχνουμε τα αυγά για να ψηθούν σαν scrambled eggs, τοποθετώντας τα μόλις είναι έτοιμα σε ένα πιάτο. Στο ίδιο wok ρίχνουμε πάλι 1 κ.σ. Peanut Oil, προσθέτοντας το λευκό μέρος από τα κρεμμύδια, σοτάροντας έως να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε τα φασολάκια και τα Edamame Kernels και σοτάρουμε για ακόμη 2' λεπτά. Ρίχνουμε στο wok και τα scrambled eggs, ανακατεύοντας καλά. Απομακρύνουμε το wok από τη φωτιά, ρίχνουμε τη σάλτσα σόγιας και ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε σε μπολ και γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμύδι και chili πιπεριά. 
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified