Penne with Yakisoba Curry Sauce

Εκτέλεση

Υλικά: 
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic Thai Heritage
  • 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 80gr μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 μικρό καρότο ψιλοκομμένο
  • 2 κ.σ. Wok Oil
  • 400gr κιμά από μοσχάρι
  • 1 1/2 κ.σ. Curry Powder
  • 150ml ζωμό κότας
  • 200ml Yakisoba Sauce Kikkoman
  • 400gr πένες
  • 1 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Μερικά φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση: 
 
Σε ένα wok ζεσταίνουμε 1 κ.σ. Wok Oil, ρίχνουμε το σκόρδο και σοτάρουμε καλά. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το καρότο και τα μανιτάρια και συνεχίζουμε να σοτάρουμε για ακόμη 4'-5'. Μεταφέρουμε έπειτα τα λαχανικά σε ένα πιάτο και στο ίδιο wok ρίχνουμε το υπόλοιπο λάδι, σοτάροντας τον κιμά. Προσθέτουμε το Curry Powder, τα λαχανικά που σοτάραμε, το ζωμό και την Kikkoman Yakisoba Sauce. Ανακατεύουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα. Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες που βλέπουμε στη συσκευασία. Σερβίρουμε το ζυμαρικό μας με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε και προσθέτουμε τριμμένη παρμεζάνα και φύλλα μαϊντανού. 
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified