Thai Red Curry Shrimp

Εκτέλεση

Υλικά

  • 240gr Rice Jasmine
  • 4 κ.γλ. Sesame Oil
  • 480gr γαρίδες 21/25 Black Tiger
  • 1 κ.γλ. Minced Garlic
  • 1/2 κ.σ. Red Curry Paste
  • 340gr Coconut Milk Aroy-d cooking form
  • 2 κ.γλ. Fish Sauce
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 160gr Snow Peas
  • 8 φύλλα βασιλικό πλατύφυλλο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.σ. χυμό lime

Εκτέλεση 

Βράζουμε το ρύζι και το χωρίζουμε σε 4 μπολ. Σε ένα wok ρίχνουμε 2 κ.γλ. Sesame Oil και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τις γαρίδες παρέα με το σκόρδο για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το υπόλοιπο Sesame Oil, την πάστα curry, την πιπεριά και τα Snow Peas και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε το Coconut Milk και τη Fish Sauce, αφήνοντας να σιγοβράσουν για 5 λεπτά. Τέλος, ρίχνουμε το lime και το βασιλικό, ανακατεύουμε για μια ακόμη φορά και σερβίρουμε στα μπολ, πάνω από το ρύζι. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified