Vegetable Noodles with Crispy Tofu and Peanut

Εκτέλεση

Υλικά:
  • 420gr Tofu
  • 1 κολοκύθι
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 2 καρότα
  • 2 κούπες κόκκινο λάχανο κομμένο
  • 1/2 κούπα κόλιανδρο
  • 1/4 κούπας χοντροκομμένα φιστίκια
  • Λάδι σε σπρέι
  • υλικά για τη σάλτσα: 
  • 1/3 κούπας Peanut Butter
  • 2 κ.σ. Soy Sauce Kikkoman Less Salt
  • 1 κ.σ. χυμό lime
  • 1 κ.γλ. Rice Vinegar
  • 2 κ.σ. νερό

Εκτέλεση: 

Προθεραμαίνουμε το φούρνο στους 190 βαθμούς και μέσα σε ένα ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί. Κόβουμε το tofu σε κομμάτια πάχους 2cm και τα τοποθετούμε στο ταψί. Ψεκάζουμε το tofu με το λάδι και ψήνουμε στο φούρνο για 25 με 30 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε στη συνέχεια τα κομμάτια να κρυώσουν. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα 5 υλικά για τη sauce και ανακατεύουμε καλά. Κόβουμε το κολοκύθι και τις πιπεριές σε λεπτές λωρίδες. Χρησιμοποιούμε ένα peeler για να κόψουμε και τα καρότα σε λεπτές λωρίδες. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα μας τα λαχανικά. Προσθέτουμε τη σάλτσα, τα κομμάτια tofu και τον κόλιανδρο. Ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με φιστίκια. 

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified