Bruscheta with Feta, Spinach and Sesame

Εκτέλεση

Υλικά:

  • 1 ciabatta κομμένη σε φέτες 1.5cm
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 350gr τυρί φέτα
  • 1 & 1/2 κ.σ. Kikkoman Teriyaki Sauce Toast Sesame
  • 1 χούφτα baby σπανάκι
  • 1 κ.σ καβουρδισμένο σουσάμι
  • Λίγο πιπέρι Sansho
Εκτέλεση:
 
Προθερμαίνετε το φούρνο. Αναμείξτε το ελαιόλαδο με 1/2 κ.σ. Teriyaki Sauce και έπειτα αλείψτε τις φέτες του ψωμιού. Ψήστε για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα. Σε ένα μπολ σπάστε με τα χέρια σας τη φέτα σε μικρά κομμάτια και αναμείξτε την με την υπόλοιπη Teriyaki Sauce. Προσθέστε το σπανάκι και λίγο Sansho. Απλώστε στις φέτες ψωμιού το μείγμα της φέτας και γαρνίρετε με λίγο ψημένο σουσάμι. Σερβίρετε αμέσως.
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified