Εκτέλεση:
Χρησιμοποιούμε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουμε καλά το φιλέτο σολομού και στη συνέχεια του ρίχνουμε λίγο αλάτι. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τις σκελίδες του σκόρδου και τις τηγανίζουμε για να γίνουν τραγανές. Τρίβουμε σε έναν τρίφτη τη ρέβα και μέσα σε ένα μπολ, την αναμειγνύουμε με τη σάλτσα Poznu. Ζεσταίνουμε το λάδι μέσα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ψήνουμε ελάχιστα το ψάρι μας και από τις 2 πλευρές. Βγάζουμε το σολομό από το τηγάνι και αφήνουμε να κρυώσει για λίγα λεπτά. Κόβουμε το ψάρι σε φέτες και τοποθετούμε σε πιάτο. Ρίχνουμε από πάνω το τραγανό σκόρδο, το φρέσκο κρεμμύδι και λίγο Shichimi Togarashi. Συνοδεύουμε με dip από Ponzu.