Sweet Sushi Roll

Εκτέλεση

  • 2 μπόλ ρύζι για σούσι μαγειρεμένο
  • 100g. ζάχαρη
  • 30g γάλα καρύδας σε σκόνη
  • 100g μάνγκο κομπόστα κομμένα σε λεπτές λωρίδες (Mango in Syrup 425gr Cardinal)
  • 3 ροδέλες ανανά κομπόστα κομμένες σε λεπτές λωρίδες (Pineapple in Syrup 565gr Cardinal)
  • 3 κομμάτια τζάκφρουτ κομπόστα κομμένα σε λεπτές λωρίδες (Jackfruit Yellow 565gr Cardinal)
  • 150g φυστικοβούτυρο (Peanut Butter 500gr Pcd)
  • 8 φύλλα για Spring roll (Spring Roll Wrappers 200mm 340gr 25shts)
  • Λίγο νεράκι για να κολλήσουμε το φύλλο

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα του spring roll. Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το ρύζι με τη ζάχαρη και τη σκόνη καρύδας. Στο maki mat ακουμπάμε ένα φύλλο spring roll και αλείφουμε μία κουταλιά της σούπας φυστικοβούτυρο σε φαρδιά λωρίδα στο πάνω μέρος του φύλλου. Ακουμπάμε τα φρούτα πάνω στη λωρίδα του φυστικοβούτυρου. Πάνω από τα φρούτα βάζουμε το ρύζι.

 
Αρχίζουμε να ρολάρουμε. Αλείφουμε με λίγο νεράκι την άκρη του φύλλου για να κολλήσει. Ακουμπάμε το ρολό σε μία πιατέλα και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα. Για να κόψουμε τα ρολά σε ροδέλες βάζουμε τo maki mat επάνω στο ρολό και αρχίζουμε να κόβουμε κρατώντας το ρολό μαζί με το maki mat.

Μόλις κόψουμε ένα κομμάτι σέρνουμε το maki mat ώστε να σχηματιστεί μία ροδέλα και ξανακόβουμε. Συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα κομμάτια.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified