Gyoza With Beef Filling

Εκτέλεση

  • 2 πακέτα φύλλα για gyoza
  • 350g μοσχαρίσιο κιμά
  • 25g ψιλοκομμένο μαύρο μανιτάρι (Black Fungus 50g Jydae)
  • 1 ψιλοκομμένο ματσάκι σχοινόπρασο
  • 2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 2 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας (Soy Sauce 296ml Kikkoman)
  • 1 κουταλιά της σούπας σάλτσα στρειδιού (Οyster Sauce 255g LKK)
  • 1 κουταλιά της σούπας σησαμέλαιο (sesame Oil 375ml Yeos)
  • 2 κουταλιές της σούπας σάκε ή ρυζόκρασο (Sake 180ml Takara)
  • Σπορέλαιο για τηγάνισμα
  • Νερό 
Ξεπαγώνουμε τα φύλλα gyoza. Σε ένα μπόλ βάζουμε τον κιμά, τα μυρωδικά, τις σάλτσες, το σησαμέλαιο και το σάκε. Ανακατεύουμε πολύ καλά και το αφήνουμε στο ψυγείο για να μαριναριστεί ο κιμάς    περίπου για 20-30 λεπτά.
 
Σε κάθε φύλλο gyoza βάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση και τυλίγουμε. Ζεσταίνουμε άφθονο σπορέλαιο και τα τηγανίζουμε έως ότου χρυσίσουν. 
 
Σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα ή σάλτσα γλυκό τσίλι.
Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified