Wonton Sweet Surprise

Εκτέλεση

  • 1 πακέτο φύλλα για wonton (Wonton pastry 110mm Happy Belly)
  • 750 ml κρέμα γάλακτος
  • 3 κονσέρβες λίτσι (Lychee in syrup 567gr Cardinal)
  • 3 κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας κονιάκ
  • 600 γρ κουβερτούρα (5 πλάκες)
  • 125 γρ ψιλοκομμένο τζίντζερ γλασέ (Ginger Slices Preserved 125gr PSP)

 Ξεπαγώνουμε τα φύλλα wonton. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C. Παίρνουμε ένα ταψί με θήκη για cupcakes. Στρώνουμε σε κάθε θήκη ένα φύλλο έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα μπωλάκι με το φύλλο μας. Ψήνουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να χρυσίσει το φύλλο. Βγάζουμε από το φούρνο και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα. 

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ. Μόλις πήξει ρίχνουμε τη ζάχαρη άχνη και ξαναχτυπάμε για λίγο. Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα. Προσθέτουμε την κουβερτούρα στην σαντιγύ και ανακατεύουμε. Βάζουμε την κρέμα στο ψυγείο για 20 λεπτά. Γεμίζουμε ένα κορνέ με την κρέμα σοκολάτας και με αυτό γεμίζουμε τα μπωλάκια που φτιάξαμε. 

Tοποθετούμε ένα λίτσι στο κέντρο της κρέμας και πασπαλίζουμε με λίγα κομματάκια τζίντζερ. Διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να τα σερβίρουμε.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified