Seafood Ragoon

Εκτέλεση

  • 1 πακέτο φύλλα (50) για wonton (Wonton pastry 110mm Happy Belly)
  • 300γρ τυρί φιλαδέλφεια
  • 300 γρ σουρίμι (Surimi -Crab meat immitation stick  300gr Blue Sea Diamond)
  • 120 γρ καβουρόψιχα σε κονσέρβα (Crab meat 170gr Ambition)
  • 100 ml γλυκόξινη σάλτσα (Sweet & sour 565gr Cardinal)
  • Μπόλικο σπορέλαιο για τηγάνισμα
  • Νερό 

Ξεπαγώνουμε τα φύλλα wonton. Βάζουμε στο μπλέντερ το σουρίμι και το ψιλοκόβουμε. Στραγγίζουμε την καβουρόψιχα πολύ καλά. Βάζουμε το σουρίμι, το τυρί, την καβουρόψιχα και την γλυκόξινη σάλτσα σε ένα μπόλ και ανακατεύουμε καλά.

 Σε κάθε φύλλο wonton βάζουμε ένα κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση και τυλίγουμε Ζεσταίνουμε μπόλικο σπορέλαιο και τα τηγανίζουμε μέχρι να χρυσίσουν. 

Σερβίρουμε με γλυκόξινη σάλτσα ή γλυκό τσίλι.

Recipe Search
See All Recipes
Visa Mastercard Maestro Mastercard SecureCode Visa Verified